Alex Rodriguez és a csajok

A-Rod mindig is megosztó játékos volt, még a Yanks szurkolók körében is, hogy a vélelmezett pumpa korszakáról most még csak szót se ejtsünk. Azonban amit a pályán kívül művel, arra nincs jobb kifejezés, mint hogy minimum hangyás a csíkos gatyája. Mi is megírtuk anno, hogy feleségét röviddel a második lányuk születése után nem holmi fruskáért, hanem magárért Madonnáért hagyta el.

Azonban a románc nem tartott túl sokáig, úgyhogy Rodriguez előbb kétes múltú (ex-stripper) csajokkal, majd magával a madame-ok nagyasszonyával – az Eliot Spitzer, new yorki-i kormányzó megbuktatásában tevékeny szerepet vállaló – ms. Manhatten Madam-mal, Kristin Davis-szel kezdett randizni. Persze csak miután kipróbálta a hölgy pár alkalmazottját is.  Ezután, ahogy arrafelé dívik, hollywood-i híreségekkel kezdett hosszabb-rövidebb liezonokba. Előbb Kate Hudson-nal csókolózott baseball meccsen, majd Cameron Diaz tenyeréből ette a popcornt a Super Bowl-on – két szokásos szakításuk között.


Szőke vagy barna? Jaj, de nehéz dönteni…

A szőkék és a sportpályák iránti vonzalma azonban tartósnak tűnik, mivel ezúttal egy Lakers meccsen kapták le legújabb szöszijével, a volt pankrátor- és Playboy-cicával, Torrie Wilson-nal pusziszkodva. Hogy a csaj milyen komolyan megdolgoztathatja emberünket, és nem csak biciklizgetés közben, annak illusztrálására íme egy “kőkemény” birkózójelenet a kishölgy karrierjéből.

Go, A-Rod, go!

via Daily Mail: Working out well! Alex Rodriguez and WWE girlfriend Torrie Wilson show off his and hers muscles as they get active on bike ride

Hasonló témájú írásunk: Marilyn-DiMaggio II?

5 thoughts on “Alex Rodriguez és a csajok

  1. robi roboter Post author

    Végre újra az 😉 De üdv az újaknak, a régiek is gyülekeznek szépen sorban. Szezonkezdetre összeállunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük