Baseball Pénzügyek

A Bowl.hu baseball-fórumán igen aktív marci pár hónapja új blog írásába kezdett Baseball Pénzügyek címmel. “Betekintés a baseball és főleg az MLB gazdasági oldalába.” mondja az alcím, szóval kőkomoly írásokra számítsatok a Biz of Baseball témáiban és stílusában magyarul.

Tegnap késő este megdőlt mindkét, posting systemmel kapcsolatba hozható rekord: biztossá vált, hogy a Texas az eddigi legnagyobb összegről ($51,703,411) ír majd egy csekket a Nippon Ham Fightersnek, valamint eldőlt, hogy összesen 111 millió dollárjukba került Yu Darvish megszerzése. Mindkét szám nagyobb, mint amit az eddigi rekordtartó Red Sox beleölt Daisuke Matsuzakába 2006 decemberében (51,1 millió dollárt kapott akkor Seibu Lions és összeségében mintegy 103 millió dollárt fektetett a Boston a japán dobóba).

Utolsó posztjában a posting system-et járja körül, de írt már a CBA-ról, az öt évre kötött kollekítv szerződésről, a draftról, a Rule 4-ről és a Rule 5-ról, a free agent-ekről, szóval van mit olvasni, ha odakattintasz. Mindenképpen RSS olvasóba való kemény olvasmány. Grat.

Baseball Pénzügyek blog

One thought on “Baseball Pénzügyek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük