MLB csapatok sörnyelven

Baseball nézőként számunkra is az egyik legfontosabb dolog jó pár üveg vagy doboz hideg sört beszerezni, mielőtt akár Kanizsán a víztorony tövében, akár a tévé előtt nekiheverednénk a meccsnézésnek. Hideg sör nélkül nincs baseball. A TAUNTR nevű sportblog szerzői ugyanígy gondolják, ezért miután megittak pár jóféle sört, leosztották azokat az MLB csapatok között. Hogy hazabeszéljek, ezt írják a Fosters és az Orioles hasonlóságáról:

“It’s Australian for beer (a Fosters reklámszlogene: Ez ausztrál a sörnek – pont olyan az íze is, amennyire vicces a szlogen, szerk.), ezek a kutyaütők pedig pont úgy játszák a baseballt, mintha ausztrálok lennének.” 😀

Mit kellene innod a csapatodra, melyik sör miért passzol? Csekkold:

TAUNTR: MLB Team Brews

Kommentekben várjuk a véleményed: melyik hazai csapat milyen sör?

6 thoughts on “MLB csapatok sörnyelven

 1. makoG

  A magyar csapatokra sajnos csak az alappoénok jutottak eszembe, viszont Regensburgban Thurn und Taxist, Brnóban Starobrnót kell inni meccsnézés közben.

 2. Shawn84

  Aztakúrva milyen sörök. Ez a Washington-i Smirnoff ez érdekes lehet. Azt hittem ilyenből csak vodka van. Úgy látom van még mit pótolnom mert ezek közül jó ha félét ittam már. Ezt a Colt45-öt mindenképp be kell próbálnom. Már csak azért is mert bazi fárasztó szezonnak néz elébe a Cubs. Már csak azt kéne tudni hol lehet ezeket beszerezni.

 3. szenyo

  Mikor a Péccsel játszottunk, akkor Radlert ittunk, mert meleg volt, és mert helyi.
  A washingtoni-i Smirnoff az ilyen brezeer fos tinédzsereknek. Nem sör.

 4. Shawn84

  A Miller az viszont fasza. Minden formában. Kár hogy Jenki sörnek van téve 🙂 A héten asszem valamit nyomatunk. Spring trainig meccsekre is kell a frissesség. Bár nagyrészt Sopronival fogok dolgozni szerintem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük