MLB & ESPN America Ultimate Fan Experience

Ahogy a HBF pubcastban is elhangzott egy szerencsés magyar baseball (Phillies) rajongó, a debreceni Majoros Ádám részt vehet a címben nevezett eseményen. Az UFE most hétvégén zajlik Olaszországban és a sztárvendég nem más, mint a jó öreg Mike Piazza, aki catcherként a nagyvágók elitjébe tartozott, karrierje során 427 hazafutást ütött. Reméljük kapunk majd egy részletes, képes beszámolót Ádámtól vagy legalább egy villáminterjú készül vele a HBF#2-ben.

A nyereményjátékra egyébként igen egyszerű volt pályázni, egy eredményjelzőt kellett összeállítani saját magukról a pályázóknak az ESPN facebook oldalán. A nyertes képeket itt nézhetitek meg. A játék már lezárult, de még lehet mindig saját eredményjelzőt kreálni itt. Mivel az MLB lassan, de biztosan felfedezi magának Európát, egyre több európai tehetség ír alá major ligás csapatokhoz és közülük néhányan már nem csak az alsóbb ligák epizódszereplői, hanem a nagyok között is kezdik megvetni a lábukat, így várható, hogy hasonló promóciós események még lesznek a közeljövőben. Mivel nem mindenkinek adatik meg, hogy telefon szaküzletben dolgozzon és összefusson Sammy Sosával, ezért ajánlom kövessétek az MLB Europe facebook és twitter oldalát, hátha ti lesztek a következő játék szerencsés nyertesei.

Épp ma akadtam egy képre, ami anno nem tudom eljutott-e a nagyközönséghez, ezért beteszem ide. Tavaly novemberben a legjobb hazai serdülőjátékosoknak is megadatott a lehetőség, hogy MLB sztárokkal találkozzanak. A képen a magyar különítményben elvegyülve Prince Fielder, Dexter Fowler és Adam Jones látható. De ne csak nyereményjátékokban bízzunk, én biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben már nem csak utazás és promóciós eseményeken, hanem meccsen is láthatjuk a major league játékosokat Európában. Erről bővebben hamarosan.


És Szenyo találta:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük