A Cápa mint kezdődobó?

Ha már a tegnapi posztból kimaradt, és csak kommentbe fért be, hogy Chicagoban nem sok jót várnak az idei szezontól, jó kis magyar White Sox blog amúgy is van, Cubs-ozzunk egy kicsit.

Mi is írtunk anno arról, amikor a Notre Dame tehetséges elkapójátékosa otthagyta a főiskolai focipályát, és a baseball-karriert választotta. 2007 elején a Cubs 5 év/10 millió dollárért szerződtette a két sportágat is felsőfokon űző Jeff ‘Shark’ Samardzija-t. A 27 éves, jobb kezes dobójátékosnak azóta tavaly jött ki legjobban a lépés: relieverként 88 IP 2.97 ERA. És bár ezalatt 87 ütőt tett strike outra, de közben 50-et el is sétáltatott. Ez a fura kettőség nem igazán predesztinálná a nagyok közé, de idén tavasszal az eddigi 10 inningjében 9 K mellett egy sétája sem volt. Egy sem.

Így rögtön megindultak a találgatások, hogy akár helye lehet a Cubs starting rotation-jében.

Régebbi írásaink a témában:

2 thoughts on “A Cápa mint kezdődobó?

  1. Esc

    Habár valóban “long shot” volt sring training alatt a rotációba kerülése, szinte biztosan kezdő lesz év elején. Nagyszerű fastball/splitter/slider kombót mutat eddig, jó benyomást tett az új vezetésre (az viszont továbbra is kérdéses, elég-e ez a stuff 2-3-4. alkalommal egy ember ellen az adott meccsen).
    99,9%: Dempster, Garza, Maholm, Samardzija, Volstad rotáció, Wells long releiver, Travis Wood, Lopez és Coleman megy vissza triple-Abe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük