UsaSportFan

Biztosan sokan vannak közöttetek olyanok, akik már jó néhány éve követik az amerikai baseball ligát (MLB), esetleg más amerikai bajnokságokat (NHL, NFL, NBA). Sokan vannak viszont, akik még csak mostanában ismerkednek ezen ligák csapataival, játékosaival, edzőivel.

Ezek a csapatok mára már hazánkban is rengeteg szurkolót szereztek maguknak, olyanokat, akik képesek akár hajnalig is fennmaradni, hogy kedvenceiket lássák. Ők az úgynevezett hardcore, vagyis kemény mag, európai focis nyelven pedig a B-közép tagjai. Vannak azonban szolidabb szurkolók is, akik néha elkapnak egy-egy meccset, nem éjszakáznak emiatt, de ettől még teljes szívből szorítanak kedvenceiknek. A szurkolók lehetnek különféle vérmérsékletűek és elhivatottságúak.

De nem ez az a dolog, ami leginkább megkülönbözteti őket egymástól. Hanem a sokszínűség. Egész pontosan az, hogy ki melyik csapattal szimpatizál leginkább. Vannak divatdrukkerek, akik az éppen legjobbnak vélt csapat mellé állnak, vannak akik a gyengébbeket pártolják, és vannak akik az adott csapat történelme, esetleg annak otthont adó városa miatt szurkolnak “A csapatnak”.

De egyben biztosan hasonlítanak egymásra. Mindegyiküknek van a kedvenc csapata logójával és színeivel ellátott meze, sapkája, pólója vagy bármilyen más tárgya. Hazánkban még nincs akkora kultusza az amerikai csapatoknak, hogy minden sarki boltban beszerezhetőek legyenek az efféle holmik. De pánikra semmi ok, mert ebben nyújt segítséget, a Magyarországon talán nem egyetlen, de mindenképpen legmegbízhatóbb és egyben nagy választékkal rendelkező szurkolói boltja, az UsaSportFan.

Mi is ez pontosan? Íme, egy leírás a boltról, és a vele kapcsolatos tudnivalókról:

Az UsaSportFan Kft. az amerikai major bajnokságok (MLB, NFL, NBA, NHL) valamint a NASCAR csapatainak logójával ellátott termékeket forgalmazza Magyarországon. A bolt kínálatában megtalálható a mezektől, a táskákon át a baseballsapkákig mindenfajta termék, ami a szurkolókat érdekelheti. Ha a boltban valamit nem találsz, lehetőség van egyedi rendelésre is előzetes egyeztetés alapján, amit a boltban vagy e-mailen keresztül tudsz megtenni. Az UsaSportFan Kft. rendelkezik továbbá Facebook elérhetőséggel is, mely a tájékoztatás és kapcsolattartás mellett a magyar szurkolói oldalak, blogok népszerűsítését tűzte ki céljául. Ennek megfelelően napi szinten találhatóak friss és érdekes cikkek ezekről a hazai szurkolói oldalakról.

Várunk tehát minden amerikai sport iránt érdeklődő szurkolót nagy szeretettel.

Linkek:

Az UsaSportFan oldala

Az UsaSportFan Facebook oldala

One thought on “UsaSportFan

  1. Gida

    Régebben szerintem pont az volt a jó ebben, hogy nehéz volt beszerezni a cuccokat, pl egy kesztyűt, hogy megbecsülte az ember 🙂
    Az első sapkámra is emlékszem, egy piros St. Louis sapi amit Amerikából hozott a cimbi, meg a baseball kártyák 🙂
    Tök jó feelingje volt amikor megláttam csak egyet ezek közül, meg egy baseball labda is…aztán most már nincs akkora varázsa mint anno, gyerekkor! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük