WBCQ 4. nap

Dübörögnek a World Baseball Classic selejtezők, tegnap három meccs volt, és ma négy mérkőzést is láthatunk.

A floridai ágon a Dél-Afrika – Franciaország ki-ki meccs tétje az volt, hogy melyik csapat gyűjti be második vereségét, ami a double eliminiation rendszerben a kiesést jelenti. Nos, ez csak ma fog kiderülni, mivel a 9. inning végén 2:2-es állásnál mára halasztották a folytatást. A franciák gyorsan vezetést szereztek az elsőben, de a dél-afrikaiak kiegyenlítettek az ötödikben, és minden maradt is ennyiben. A folyamatosan szemerkélő eső miatt a meccs eleve két órás csúszással kezdődött, végig voltak kisebb szünetek, aztán végül hajnali egykor mára halasztották az extra inningeket.

WBCQ, Jupiter, 3. nap: Dél-Afrika – Franciaország 2:2 (a folytatás mára halasztva – meccs hatkor)

A jegyzőkönyvet és az összefoglalót itt találod. A vesztes ugye kiesik, de hogy a győztesnek se legyen könnyű napja, rá pár órára, hajnali egykor máris meg kell küzdenie a csoport másik ágának vesztesével.

Ami pedig Spanyolország lesz. Nate Freiman, az izraeliek egyese már a dél-afrikaiak ellen is vágott két home runt, és tegnap sem adta alább, mind a 4 pontjukat ő ütötte be két homárból. Egészen a hatodikig küzdelmes, ám nulla pontos meccs volt, aztán Freiman 2R HR-jára a spanyolok gyorsan válaszoltak is egy védelmi hibából befutott ponttal. Azonban Freiman a nyolcadik tetején újabb kétpontos homárt vágott, és a spanyolok újabb befutott ponttal válaszoltak, ám ez így csak a 4:2-es vereségükhöz volt elég.

WBCQ, Jupiter, 3. nap: Izrael – Spanyolország 4:2

A videó-összefoglalót, a beszámolót, a jegyzőkönyvet, de akár a teljes meccset is megtalálod a World Baseball Classic hivatalos oldalán.

Az izraeliek páholyból nézhetik a mai meccseket, ők már biztos csoportdöntősök, a spanyolok pedig a délutánra halasztott, tizedik inningel folytatódó meccs győztesét várják ma éjjel. Aminek a győztese majd a holnapi esti döntőben Izraellel küzd meg a jövő márciusi WBC főtáblájáért.

A mai kínálat Floridában:

WBCQ, Jupiter, 18:00: Dél-Afrika – Franciaország (10. inningtől 2:2-ről)

WBCQ, Jupiter, 01:00: a SFA-FRA meccs győztese – Spanyolország

Ingyenes élő közvetítés a WBC videóoldalán. A Facebook csoportban követjük a találkozókat.

+++++

A regensburgi csoportban bemutatkozott a házigazda német válogatott, és ha már arra jártak, elgázolták a cseheket. Rögtön az elsőben hárompontos vezetésre tettek szert, amire a csehek az ötödikben egy ponttal válaszoltak, azonban az inning alján jött a fekete leves. A németek egy 8 pontos rallival tisztázták az erőviszonyokat, aminek a záróakkordja Lutz Weaver grand slamje volt. A csehek összeroppantak, és mivel a hetedik inningig nincs mercy rule az ötödik és hatodik inningben 15 pontos különbségnél van csak mercy rule, a 11:1-es eredményre a németek a hatodik alján rápakoltak még öt pontot.

WBCQ, Regensburg, 2. nap: Németország – Csehország 16:1 (6)

A videó-összefoglalót, a beszámolót, a jegyzőkönyvet, de akár a teljes meccset is megtalálod a World Baseball Classic hivatalos oldalán.

Ma itt is két találkozót rendeznek, kora délután a két vesztes játszik ki-ki meccset, este pedig a két győztes találkozik. A Németország – Kanada mérkőzés minden bizonnyal a hétfői csoportdöntő főpróbája lesz, kimondottan színvonalas mérkőzés várható.

A mai kínálat:

WBCQ, Regensburg, 13:00: Csehország – Nagy-Britannia

WBCQ, Regensburg, 19:00 Németország – Kanada

Ingyenes élő közvetítés a WBC videóoldalán. Keresd szenyoékat a lelátón! A Facebook csoportban követjük a találkozókat.

+++++

A teljes mai kínálat időrendi sorrendben:

WBCQ, Regensburg, 13:00: Csehország – Nagy-Britannia

WBCQ, Jupiter, 18:00: Dél-Afrika – Franciaország (10. inningtől 2:2-ről)

WBCQ, Regensburg, 19:00 Németország – Kanada

WBCQ, Jupiter, 01:00: a SFA-FRA meccs győztese – Spanyolország

+++++

Eddigi posztjaink a WBC selejtezőiről:

WBCQ 3. nap

WBCQ 2. nap

WBCQ, Jupiter, Florida: Dél-Afrika és Izrael

Hogyan készüljünk baseball-túrára?

WBCQ beharangozó: Nagy-Britannia

WBCQ beharangozó: Csehország

WBCQ beharangozó: Németország

WBCQ beharangozó: Kanada

Csütörtök Regensburg?

HBF Pubcast #13

World Baseball Classic európai selejtezőcsoport

2 thoughts on “WBCQ 4. nap

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük