Spring Training ’13 meccsek

130223mlbtv

Hiába havazik országszerte, nekünk itt a tavasz! Télen ugyan volt ausztrál bajnokság és Caribbean Series, de jobbára erre a hétvégére vártunk – tegnapelőtt elkezdődtek a Spring Training meccsek, és mától már közvetítik is őket.

Három lehetőségünk van felkészülési meccseket nézni.

A legegyszerűbb előfizetni az MLB.tv-re, így 200 derbit láthatsz élőben profi HD közvetítéssel, amiket aztán akár később felvételről is visszanézhetsz.

Az MLB.tv közvetítéseinek teljes listáját itt találod napi bontásban. Az amerikai keleti parti idő szerinti kezdési időpontokhoz hat órát adj hozzá a hazai kezdésért:

MLB.TV Spring Training Schedule

Az MLB.tv előfizetésről múltkor már írtunk:

Spring Training ’13 az MLB.tv-n

Az MLB.tv-n minden meccshez találsz rádióközvetítést, így ha nincsenek is tévéműsoron a kedvenceid, hallgatni tudod a mérkőzést. A teljes tévés, rádiós közvetítési listát itt találod:

MLB.com Media Center

+++

Az MLB Network is fog adni felkészülési meccseket, ők 150 mérkőzést közvetítenek, viszont jobbára felvételről.

Az ő közvetítési listájukat itt találod. Az ET kezdési időpontokhoz itt is hat órát adj a hazai kezdésért:

Spring Training Games & Complete Coverage

MLB Networköt StreamTorrenttel tudsz fogni, erről itt írtunk bővebben:

Napi 24 órás baseball-csatorna

+++

A streamoldalak is pörögnek, a VipBoxon például minden meccset felsorolnak, de mivel az MLB.tv közvetítéseit fogják streamelni, így érdemes megnézni, hogy azok melyikek is. Itt jobb felül ha az órát beállítod a GMT+1-re, akkor megkapod a hazai kezdési időket.

A VipBox tervezett streamjeinek listája

Egyéb streamoldalakat a jobboldali linkfalunk alján találsz.

+++

A Facebook-oldalunkon természetesen minden nap meg fogjuk írni az aznapi kínálatot. Ha meccsnézés közben csetelnél, csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz. A ki kinek szurkol listánkat megtalálod a csoport fejlécének Fájl menüjében. Illetve ha letöltenél komplett meccseket, erre a kérdésedre is a csoportban találod a választ.

Jó szórakozást a meccsekhez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük