Playoff-totó – wild card kör

A Rays ma hajnalban 5:2-vel behúzta a ráadás 163. meccset, így ők mennek a rájátszásba.

Hírek a Facebook-oldalunkon.

Tegnap tizenöten tippeltünk, hatan tettünk a Raysre, és hárman csak egyetlen floridai pontot tévedtünk (4:2). Az összetettben Szabó Gábor átvette a vezetést Szenyotól, illetve az American League playoff-résztvevőire mindössze egy telitalálatos szelvény érkezett, így madidié az első két kör egyke AL+NL telitalálata – 3x szorzóval.

131002-toto

Klikk a képre a táblázatért!

Az eredményeket megtalálod a Drive-doksiban. Ha bármi hibát találsz, légyszi jelezd kommentben! A meccspontozást megtalálod a doksi minden egyes oldalán kommentben. Nem most lett kitalálva, ezt használtuk már Gabesz hat évvel ezelőtti magyar totójában is.

A tegnapi extra-meccses kör után nincs pihenőnap nálunk sem, ma National League, holnap American League wild card meccsek hajnali kettőtől. Ez még mindig a harmadik kör, a tegnapival csak alkalmazkodtunk a nem mindennapi, holtversenyes helyzethez. Most jönnek csak az igazi wild card derbik:

Pittsburgh Pirates v Chicago Cubs

A kérdés egyszerű:  tippeld meg kommentben a két meccs eredményét ma hajnali kettőig (okt. 2. 02:00), az első meccs kezdetéig:

 1. CIN-PIT ?
 2. TB-CLE ?

Legyetek szívesek a hivatalos sorrendet használni a tippjeitekben, hogy ne kelljen minden egyes tippet külön-külön értelmeznem. Nem fáradság, nem esik le tőle a kezem, hanem az esetleges hibázásom elkerülése végett. Ha csak át kell kopiznom a doksiba, tuti nem nyúlok mellé. Köszönöm. Ja, és ha lehet, ugyanazt a nicket használjátok, mint eddig.

További infók szokás szerint a fácse-oldalunkon, egész nap friss hírek fél óránként. Lájkolj, kommentelj, dumáljunk!

Ha új vagy, te is csatlakozz a tippmixünkhöz, a fődíj egy texasi game used labda by Szenyo!

Az eddigi totóeredményeket – és egyáltalán a kiírást, stb. – megtalálod a lenti linkeken.

+++

update:

az első két körös versenyzőkhöz:

Ha csak az egyik csapatod tippelted be wild cardba még egy hónapja, akkor – a WBC-s totónkhoz hasonlóan – attól még felezett pontokat szerezthetsz. Plö TB-OAK vagy CIN-WSH tippeltél anno, de ha a tipped jó, akkor megkapod az ezért járó pontok felét. Már persze, ha a tényleg bejutott csapatra fogadtál. A vesztesre tett tétek a banké.

+++

Előző totóposztjaink voltak:

Extra-wild card kör a tippmixünkben!

MLB playoff totó – a második kör vége

MLB playoff totó – szeptemberi kör

MLB playoff totó – az első kör vége

Augusztusi MLB-tippverseny

WBC-finálé tippjáték!

33 thoughts on “Playoff-totó – wild card kör

 1. roboter

  Ja, az lemaradt az első két körös versenyzőkhöz:
  Ha csak az egyik csapatod tippelted be még egy hónapja, akkor a WBC-s totónkhoz hasonlóan attól még felezett pontokat szerezthetsz. Plö TB-OAK vagy CIN-WSH tippeltél anno, de ha a tipped jó, akkor megkapod az ezért járó pontok felét. Már persze, ha a tényleg bejutott csapatra fogadtál. A vesztesre tett tétek a banké.

  1. roboter

   Driveon a tiéd is. Az email-címed azt mondja, hogy a második körben te voltál Pali, úgyhogy a doksi végébe az összesítéshez Pali/Pavel-ként tettelek, hogy ne legyen óvás a végén, ha te nyernél 😀 http://bit.ly/17od2vo

  1. roboter

   “tippeld meg kommentben a két meccs eredményét ma hajnali kettőig (okt. 2. 02:00), az első meccs kezdetéig”

   Holnap figyedoda, mert az LDS-re is majd csak holnap estig, az első meccs kezdetéig lehet majd tippelni.

   (Driveon a tipped, de holnapután már nem lehetek ennyire engedékeny 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük