Sajtószemle: DS! a Yanks szezonjáról

131106-jeter

DS! felocsúdott a döbbent kábulatból, és megírta a Yankees idei évének összefoglalóját:

Véget ért a 2013-as MLB szezon és nagyon vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban.

Egyfelől természetesen a hányinger és a sírógörcs egyszerre kerülget, mert Murphy (na nem J.R. Murphy) törvénye erre a szezonunkra száz százalékban igaz volt: ami elromolhatott, az el is romlott. Másfelől viszont büszke vagyok a csapatra, mert sérülésektől megritkítva, utolsó pillanatban odahozott és átutazó játékosokkal teletűzdelve és – a szokásoshoz képest – nulla elvárásokkal nekiindulva is 85 győzelmet hozott össze, sok szép emlékkel gyarapítva a már így is meglévőket. Ráadásul az utolsó hétig versenyben voltunk a rájátszásért, ami elég nagy fegyvertény.

Az év eleje nem hozta a várt bevásárlást, Kevin Youkilis volt a legnagyobb név, aki a csapathoz került. Úgy tűnt a csapatvezetés végképp szakítani akar az előző nagyfőnök, George Steinbrenner mentalitásával és kevesebb pénzből próbál építkezni.

Hogy a tavalyi szomorú búcsút (négymeccses söprés az ALCS-ben a Tigers által, fűszerezve Jeter bokatörésével), mennyire lehet képes elfeledtetni a csapat, afelől voltak kétségek, de az én bizalmam rendületlen maradt. Ellenben a tavaszi edzőtábor kezdetével jött a sérüléshullám is, ami aztán kitartóan rajtunk ragadt az egész szezon során.

A teljes posztot a New York Yankees Hungary FB-oldalán olvashatod:

Gondolatok a 2013-as szezonról

DS! tavalyi szezonösszefoglalója itt a blogon:

PO’12: New York Yankees

One thought on “Sajtószemle: DS! a Yanks szezonjáról

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük